Druk op het nummer om direct te bellen. 0113 - 50 28 55
(bereikbaar tussen 8.30-12.00 uur)

Cadeautips!

1 December 2016

Cadeaus voor een gezond gebit


December is traditioneel een cadeautjesmaand. We geven u graag inspiratie voor leuke cadeautjes voor het hele gezin!

Kids
We willen graag dat kinderen enthousiast naar de tandarts komen. Daarom wat cadeau-ideeën om uw kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met hun gebit en de tandarts! Misschien heeft u het al gezien in de wachtkamer… er zijn veel prentenboeken en andere leuke boekjes over tandenpoetsen, de tandarts en het kindergebit te koop. Leuk en leerzaam! Zo heeft Liesbeth Slegers (bekend van o.a. de Anna boekjes) een leuk boekje over de tandarts geschreven. Houdt u kind meer van puzzelen? Denk dan eens aan de grappige puzzels van Jan van Halsteren, waarin altijd veel te zien is. Of laat uw kind zelf de tandarts zijn van een krokodil (wie kent dit spel niet van vroeger?). En wilt u écht uitpakken? Geef uw kind dan een play-doh ‘bij de tandarts’!

App
Oral-B heeft een nieuwe app ontwikkeld, die u kunt koppelen aan uw elektrische tandenborstel. De app meet onder andere of u alle plekken in uw mond goed poetst, maar u kunt ook een persoonlijke poetsuitdaging aangaan of scores halen. Voor deze app heeft u de Oral-B Genius elektrische tandenborstel nodig. De app is gratis te downloaden en kunt u installeren op uw smartphone.

Drink water!
Wilt u er helemaal voor gaan en zoveel mogelijk water drinken? Dan is er de superhippe Dopper waterfles! Met deze waterfles steunt u drinkwater projecten in Nepal en gaan we gebruik van wegwerpflesjes tegen. Te bestellen in allerlei leuke kleurtjes. Voor meer inspiratie kun u ook gelijk het Watercocktailboek bestellen, boordevol lekkere recepten! Wie zei dat water drinken saai is?