Druk op het nummer om direct te bellen. 0113 - 50 28 55
(bereikbaar tussen 8.30-12.00 uur)

Vacature

26 September 2018

Vacature tandarts


Ben jij een gedreven (aankomend) tandarts die gaat voor een gezonde mond bij elke patiënt? Dan zoeken wij jou!

Tandartspraktijk Krabbendijke Rilland is een professionele praktijk die zich richt op tevreden patiënten. Als tandarts is het jouw doel dat elke patiënt een gezonde mond heeft. Kwaliteit staat voorop. Je vindt het belangrijk om goed te communiceren met de patiënten en samen met hen voor de juiste behandeling te kiezen. Communicatieve vaardigheden en een nette werkhouding zijn voor ons belangrijk. Je bent bereid om goed samen te werken met de assistentes, de mondhygiëniste en de andere tandartsen. Samen met het team zorg je voor kwalitatief hoogstaande tandheelkunde in een prettige omgeving.

We nodigen tandartsen met ervaring van harte uit om te solliciteren. Zit jij in je laatste studiejaar? Ook dan hebben we belangstelling naar jouw sollicitatie!

Wat bieden wij?

We bieden je een volle agenda, wat beloning betreft zijn er verschillende mogelijkheden bespreekbaar. Op dit moment is er ruimte voor 4-5 werkdagen. Het is mogelijk om – in het geval van afstudeerders – begeleiding te krijgen van ervaren tandartsen.

Geïnteresseerd?

U kunt reageren met een motivatiebrief, CV en eventuele referenties per email. Wilt u meer weten over de functie of heeft u vragen, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 06-15494193.