Druk op het nummer om direct te bellen. 0113 - 50 28 55
(bereikbaar tussen 8.30-12.00 uur)

Wijzigingen declaraties CZ

01-11-2022
Per 1 mei 2022 heeft zorgverzekeraar CZ haar beleid voor de afhandeling van declaraties gewijzigd. De onderstaande informatie is belangrijk indien u bij CZ een zorgverzekering heeft afgesloten. De wijzigingen gelden ook voor alle zorgverzekeringen die onder het CZ-label vallen: OHRA, Just en Inn.
Wat betekent deze wijzing voor u als CZ-verzekerde?
Bent u CZ-verzekerde zonder een aanvullende (mondzorg) verzekering? Infomedics stuurt u rechtstreeks de rekening voor zover de behandeling niet onder de basisverzekering valt.
Mondzorgkosten die in het basispakket vallen? Infomedics stuurt de rekening door naar CZ. CZ zal rechtstreeks het eigen risico en de eigenbijdrage bij u innen.
 
Bent u CZ-verzekerde met een aanvullende (mondzorg) verzekering dan verandert er iets voor u. Alle rekeningen zullen in het vervolg via Infomedics verwerkt worden. Op deze rekening staat het onverzekerde gedeelte van de behandeling, deze betaalt u aan Infomedics. Heeft u vragen over een ontvangen rekening van Infomedics, dan kunt u hiervoor contact opnemen met Infomedics. Contactgegevens staan op de rekening.
Mocht u naar aanleiding van deze brief nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze praktijk. Bij voorkeur een email naar info@scheldemondzorg.nl