Druk op het nummer om direct te bellen. 0113 - 50 28 55
(bereikbaar tussen 8.30-12.00 uur)

Medewerkers

Op deze pagina kunt u kennis maken met de medewerkers in onze praktijk. Tandheelkunde is bij uitstek een vak waar goede samenwerking belangrijk is, samenwerking is de sleutel tot een succesvolle behandeling!

Marijn van den Dorpel

Tandarts - BIG 29912833902 Na een studie van vijf jaar in Nijmegen teruggekomen naar mijn Zeeuwse wortels. Afgestudeerd in juli 2010 aan de Radboud Universiteit Nijmegen. aandachtsgebieden zijn kindertandheelkunde en gebitsextracties. Werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Ola Pieprzyk

Tandarts - BIG 89923421302 Ola is sinds januari 2018 werkzaam bij ons in de praktijk. Ze heeft een bijzondere interesse in wortelkanaalbehandelingen en esthetische tandheelkunde.Werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Franciska Breukel

Tandarts - BIG 19922984902 Franciska is per 1 augustus 2017 ons team komen versterken. Ze werkt in Krabbendijke op maandag en woensdag, de overige dagen werkt zij bij een praktijk in Stellendam

Anna Blaszczyk - Pakula

Tandarts - BIG19929293602 Anna is sinds 2017 werkzaam als tandarts en werkt bij ons in de praktijk sinds augustus 2021. Haar interesse ligt bij algemene tandheelkunde met extra aandacht voor esthetiek en wortelkanaalbehandelingen.

Svitlana Chuianova

Mondhygiëniste Svitlana is sinds januari 2020 werkzaam bij ons in de praktijk als mondhygiëniste. We zijn erg blij met haar komst zodat we u mondzorgkundige behandelingen kunnen blijven aanbieden.

Adiba Wafa

Mondhygiëniste Adiba werkt bij ons sinds september 2021 als mondhygiëniste. Voorheen werkte zij in Groningen waar zij in 2017 afstudeerde aan de Hanzehogeschool als mondzorgkundige. Werkzaam op dinsdag en woensdag

Lianne van den Dorpel-van Leeuwen

praktijkmanager Lianne geeft ondersteuning als praktijkmanager op het gebied van financiën en strategie.

Mariëlle Dammer-Prinsen

praktijkmanager Mariëlle is verantwoordelijk voor personeelszaken en de interne bedrijfsvoering van de praktijk.

Frank Klaassen

Tandprotheticus Frank werkt op de donderdagmiddag bij ons in de praktijk als tandprotheticus. Als tandprotheticus houdt hij zich bezig met het vervaardigen of aanpassen van uitneembare voorzieningen in de mond. Hierbij kunt u denken aan een kunstgebit op implantaat of een gedeeltelijke prothese. Daarnaast is Frank eigenaar van Tandtechnisch Laboratorium Klaassen in Terneuzen.

Debora Zandee - Lobbezoo

Baliemedewerkster Debora is sinds september 2018 bij ons in de praktijk werkzaam. Na een lange werkperiode bij een reisbureau vond ze een nieuwe uitdaging als baliemedewerkster bij ons in de praktijk.

Mendy Oostdijk

Preventieassistente Mendy heeft de opleiding tandartsassistente afgerond op het Scalda in 2015, ze is vanaf september 2015 werkzaam in onze praktijk als assistente. Mendy heeft in augustus 2017 haar diploma als preventieassistentie gehaald en geeft poetsinstructies en voert gebitsreiniging uit in opdracht van een tandarts of mondhygiëniste.

Enny Theeuwkens

Preventieassistente Enny werkt bij ons is de praktijk sinds februari 2018. Naast assisteren aan de stoel heeft zij op donderdag een eigen preventieprogramma.

Marianne de Water - van Koeveringe

Tandartsassistente Vaste kracht in de praktijk, al bijna 25 jaar! Marianne doet dit met veel passie en plezier. Ze woont in Krabbendijke en heeft samen met haar man twee dochters. Het is mooi om mensen te helpen en ik houd ook erg van een gezellig praatje met de patiënten. Zo neem ik de spanning wat weg en hoop ik altijd weer dat iedereen goed is geholpen bij ons. Tot ziens in de praktijk!

Fenny Jakobsen - Marijnissen

Tandartsassistente Fenny is sinds 1989 werkzaam als tandartsassistente en is moeder van twee kinderen, getrouwd en woonachtig in Krabbendijke. Heeft twee en een half jaar in een praktijk in Duitsland gewerkt en is sinds april 1992 in deze praktijk werkzaam en doe dit met veel plezier. Fenny is verantwoordelijk voor voorraadbeheer in Krabbendijke.

Sylvia Breeman

Preventieassistente Sylvia is sinds juni 2019 bij ons in de praktijk werkzaam als tandartsassistente. Sinds februari 2020 heeft zij haar diploma preventieassistente. Sylvia werkt op de locaties Krabbendijke en Rilland .

Marissa Pols

Tandartsassistente Marissa is werkzaam als stoelassistente. Verder is zij verantwoordelijke voorraadbeheer locatie Rilland.