Druk op het nummer om direct te bellen. 0113 - 50 28 55
(bereikbaar tussen 8.30-12.00 uur)

Medewerkers

Op deze pagina kunt u kennis maken met de medewerkers in onze praktijk. Tandheelkunde is bij uitstek een vak waar goede samenwerking belangrijk is, samenwerking is de sleutel tot een succesvolle behandeling!

Marijn van den Dorpel

Tandarts - BIG 29912833902 Geboren in Goes en tot mijn studie in Yerseke woonachtig geweest. Na een studie van vijf jaar in Nijmegen teruggekomen naar mijn Zeeuwse wortels. Afgestudeerd in juli 2010 aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ik heb binnen de tandheelkunde een bijzondere affiniteit met kindertandheelkunde en wortelkanaalbehandelingen.

Ola Pieprzyk

Tandarts - BIG 89923421302 Ola is afkomstig uit Polen en sinds januari 2018 werkzaam bij ons in de praktijk. Ze spreekt inmiddels goed Nederlands en heeft een bijzondere interesse in wortelkanaalbehandelingen en esthetische tandheelkunde. Ze is vol enthousiasme begonnen en zal vijf dagen per week bij ons werkzaam zijn.

Franciska Breukel

Tandarts - BIG 19922984902 Franciska is per 1 augustus 2017 ons team komen versterken. Ze werkt in Krabbendijke op maandag, dinsdag om de week en woensdag, de rest van de week werkt ze bij een tandartspraktijk in Stellendam.

Steven Gevers

Tandarts - BIG 79914937302 Steven werkt bij ons sinds november 2018 en houdt zich bezig met algemene tandheelkunde

Svitlana Chuianova

Mondhygiëniste Svitlana is sinds januari 2020 werkzaam bij ons in de praktijk als mondhygiëniste. We zijn er blij met haar komst zodat we u mondzorgkundige behandelingen kunnen blijven aanbieden.

Lia van der Wende

Mondhygiëniste Lia werkt bij ons op vrijdag als mondhygiëniste. Daarnaast werkt ze net als tandarts Franciska Breukel bij een tandartspraktijk in Stellendam. We zijn blij dat we met haar komst u sneller een afspraak kunnen geven voor een mondhygiëne behandeling.

Frank Klaassen

Tandprotheticus Frank werkt op de donderdagmiddag bij ons in de praktijk als tandprotheticus. Als tandprotheticus houdt hij zich bezig met het vervaardigen of aanpassen van uitneembare voorzieningen in de mond. Hierbij kunt u denken aan een kunstgebit op implantaat of een gedeeltelijke prothese. Daarnaast is Frank eigenaar van Tandtechnisch Laboratorium Klaassen in Terneuzen.

Lianne van den Dorpel � van Leeuwen

Praktijkmanager Lianne is sinds januari 2016 in de praktijk werkzaam als praktijkmanager. Lianne was voorheen werkzaam bij de hulporganisatie Mercy Ships en is de vrouw van tandarts Marijn van den Dorpel en studeerde bedrijfseconomie aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Judith Boonman

Balieassistente Judith is sinds haar stageperiode in 1993 werkzaam als tandartsassistente bij tandartspraktijk Krabbendijke. Na het behalen van mijn diploma ben ik officieel in dienst gekomen. Judith is het vaste aanspreekpunt aan de balie en werkt elke ochtend in de praktijk.

Debora Zandee - Lobbezoo

Baliemedewerkster Debora is sinds september 2018 bij ons in de praktijk werkzaam. Na een lange werkperiode bij een reisbureau vond ze een nieuwe uitdaging als baliemedewerkster bij ons in de praktijk.

Mendy Oostdijk

Preventieassistente Mendy heeft de opleiding tandartsassistente afgerond op het Scalda in 2015, ze is vanaf september 2015 werkzaam in onze praktijk als assistente. Mendy heeft in augustus 2017 haar diploma als preventieassistentie gehaald en geeft poetsinstructies en voert gebitsreiniging uit in opdracht van een tandarts of mondhygiëniste.

Enny Theeuwkens

Preventieassistente Enny werkt bij ons is de praktijk sinds februari 2018. Naast assisteren aan de stoel heeft zij op donderdag een eigen preventieprogramma.

Marianne de Water � van Koeveringe

Tandartsassistente Vaste kracht in de praktijk, al bijna 25 jaar! Marianne doet dit met veel passie en plezier. Ze woont in Krabbendijke en heeft samen met haar man twee dochters. Het is mooi om mensen te helpen en ik houd ook erg van een gezellig praatje met de patiënten. Zo neem ik de spanning wat weg en hoop ik altijd weer dat iedereen goed is geholpen bij ons. Tot ziens in de praktijk!

Fenny Jakobsen � Marijnissen

Tandartsassistente Fenny is sinds 1989 werkzaam als tandartsassistente en is moeder van twee kinderen, getrouwd en woonachtig in Krabbendijke. Heeft twee en een half jaar in een praktijk in Duitsland gewerkt en is sinds april 1992 in deze praktijk werkzaam en doe dit met veel plezier. Fenny is de hele week in de praktijk aanwezig. Taken zijn onder andere assisteren aan de stoel bij verschillende behandelingen, afspraken maken en het steriliseren van de instrumenten.

Annemieke Dingemans - van den Berg

Tandartsassistente BBL Annemieke werkt op maandag en woensdag en is daarnaast als kerkelijk werker actief voor de PKN gemeente in Oostburg

Sylvia Breeman

Tandartsassistente Sylvia is sinds juni 2019 bij ons in de praktijk werkzaam als tandartsassistente. Ze werkt op de locaties Krabbendijke en Rilland .