Druk op het nummer om direct te bellen. 0113 - 50 28 55
(bereikbaar tussen 8.30-12.00 uur)

Samenwerking

Tandheelkunde is bij uitstek een vakgebied waarbij goede samenwerking belangrijk is. Binnen de praktijk maar zeker ook daarbuiten. Als praktijk werken we dan ook samen met diverse specialisten om u samen van goede mondzorg te voorzien.


Kaakchirurgie

Zeelandcare, vestigingen in heel Zeeland en West-Brabant. U kunt hierheen verwezen worden voor het verwijderen van verstandskiezen, plaatsen van implantaten of een andere kaakchirurgische ingreep.

Parodontologie

Parodontologie Bergen op Zoom, behandeling van ernstige ontstekingen van tandvlees en kaakbot. Kleinere ontstekingen worden behandeld door onze mondhygiëniste.

Orthodontie

Hiervoor werken we samen met Ortho Goes, Orthocenter Goes en Ortho Spijkers in Bergen op Zoom. Meestal regelen wij een digitale verwijzing voor u en wordt u door de orthodontist opgeroepen.

Centrum Bijzondere Tandheelkunde (CBT)

 

Het werk van het CBT wordt wel omschreven gewone tandheelkundige in bijzondere patiënten en bijzondere tandheelkunde in gewone patiënten. Mensen met extremen angst voor de tandartsbehandeling, verstandelijk of lichamelijk beperkte patiënten en gecompliceerde behandelingen bij een goed behandelbare patiënt kunnen doorverwezen worden naar het CBT.


Tandtechnisch Laboratorium (TTL)

In het TTL worden alle kunstgebitten, kronen, bruggen en spalken voor u gemaakt. We werken hiervoor samen met TTL Klaassen in Terneuzen. Soms komt het voor dat u hier langsgaat voor een kleurbepaling.